2 Грудня, 2023
Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала – цей найкращий

Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала – цей найкращий

Фарширувати перці можна самими різними начинками, в основному всі роблять з м’ясним фаршем. Пропоную один з найсмачніших варіантів – з капустою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • солодкий перець, 3 кг;
  • капуста, 1 шт;
  • морква 2 шт;
  • часник, 1 головка;
  • перець гострий на смак, можна 1 шт;
  • петрушка пучок;
  • вода, 1 л;
  • сіль, 1 ст.л;
  • цукор, 150 г;
  • оцет 9%, 150 мл;
  • олія соняшникова, 100 мл.

Фарширований перець: процес приготування

Перець вибирайте щільний, без гнилі і ушкоджень. В ідеалі – це червоний, м’ясистий перчик. Моркву натираємо на грубій терці.

Солодкий перець очищаємо від плодоніжки, насіння і бланшируємо в киплячій воді кілька хвилин.

Петрушку і часник, гострий перець дрібно ріжемо, капусту тонко шаткуємо. Перемішуємо овочі.

Тепер фаршируємо щільно кожен перчик овочами.

Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала - цей найкращий

Акуратно і щільно укладаємо перчик в банки.

Для маринаду змішуємо воду з цукром і сіллю, соняшниковою олією, доводимо до кипіння, варимо кілька хвилин, вливаємо оцет і варимо хвилину.

Заливаємо маринад в банки, накриваємо кришками.

У каструлю кладемо рушник, ставимо банки, наливаємо гарячу воду і стерилізуємо з моменту закипання 2 л банки 25 хвилин, 3 л банки – 30 хвилин.

Закручуємо кришками, залишаємо охолоджуватись. Зберігаємо в підвалі або в коморі.

Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала - цей найкращий

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *