Шукаєш ідеальний рецепт млинців? Вітаю, він перед тобою!
Сьогодні «Отож» навчить тебе готувати млинці на майонезі і яйцях, які ніколи не рвуться і виходять набагато ніжніші, ніж на молоці. У холодильнику вони довго не засихають, а залишаються такими ж м’якими, як і після приготування.

Млинці на майонезі
Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, варенням, медом … А якщо ти не любиш солодке, не додавай в тісто цукор. Приготуй солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорни її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!

Складові:
- 0,5 л теплої води
- 9 ст. л. борошна
- 2 ст. л. майонезу
- 2 яйця
- 2 ст. л. цукру
- 15 г ванільного цукру
- 2 ст. л. соняшникової олії
- дрібка солі

Приготування:
1. Збий міксером або віночком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
2. Додай теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішай, щоб не було грудочок і налий олію. Дай тісту відпочити 20 хвилин.

3. Змасти пательню рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, постав її на середній вогонь.
4. Невелику кількість тіста рівномірно розподіли по поверхні пательні. Обсмажуй млинці на розпеченій пательні по 1-2 хвилини з кожного боку. Стеж за тим, щоб вони не підгоріли.

5. Подавай теплі млинці з варенням, медом або джемом. Смачного!

Млинці на майонезі – бездоганні! І правда, ні в чому дорікнути такому рецепту. Такі млинці стануть твоєю фірмовою стравою, а з начинкою їм взагалі немає рівних!
А якщо тобі сподобався рецепт млинців на майонезі, розкажи про нього своїм друзям і подругам!