Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
- 150 г шоколаду
- 200 мл вершків 33%
- 65 мл згущеного молока
Приготування морозива
Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Я все ж раджу на водяній бані, так його простіше контролювати і не допускати перегріву. Переливаємо розтоплений шоколад в паперові стаканчики і рівномірно розподіляємо, перекочуючи шоколад, по стінках і дну не дуже тонким шаром. Прибираємо в холодильник для затвердіння шоколаду і приступаємо до приготування морозива.
Дістаємо стаканчики з шоколадом з холодильника, наповнюємо морозивом і в центр вставляємо дерев’яну паличку.
От і все. Дуже просте, але дуже смачне ескімо готове. Обов’язково спробуйте приготувати.
Сподіваюся, що моя стаття була для вас корисною. Будьте здорові і приємного апетиту.