Смачні та хрусткі малосольні огірочки люблять і дорослі, і діти. Ще б пак!
Одна з найпопулярніших домашніх закусок прекрасно поєднується зі смаженим м’ясом, запеченою картоплею, та з абсолютно будь-якою стравою. А рецептів малосольних огірків, напевно, стільки ж, скільки й господинь: там часник, там яблука, а у цієї господині – лайм…
Очі розбігаються, слинка тече, а руки так і тягнуться за кулінарною книгою. Звичайно, всім неодмінно хочеться, щоб малосольні огірки були готові в одну мить, і це можна влаштувати, знаючи невеликий секрет…

Якихось 5 хвилин на підготовку і добу на маринування – і вуаля, на твоєму столі лежать чудові малосольні огірочки, як з магазину. Швидкий рецепт малосольних огірків від редакції «Отож» порадує і господинь, адже готується закуска зовсім елементарно, і домашніх, бо огірки виходять неймовірно смачні та апетитні. З’їдаються на ура!
Швидкі малосольні огірки
Рецептів засолювання огірків існує безліч, але найбільш цінні ті, що не віднімають багато часу. Ну а якщо і результат після засолювання вищий від всяких похвал, то такому рецепту судилося бути в кулінарній книзі кожної господині. Всього доба в мінеральній воді – і саме час насолоджуватися хрусткими ласощами. Рекомендуємо солити невеликі, молоді огірки з темною шкіркою, а найкраще – прямо з грядки! Отже, приступимо.

Складові:
- 1 л сильногазованої мінеральної води
- 1 кг свіжих огірків
- 3 ст. л. солі
- пучок кропу
- 1 головка часнику
Рецепт приготування малосольних огірків на мінеральній воді до смішного простий, впорається навіть дитина!
Приготування:
1. Огірки ретельно вимий і відріж кінчики з обох сторін.

2. Кріп вимий, часник очисть від лушпиння і наріж пластинками.

3. На дно ємності для засолювання рівномірно виклади половину пучка кропу, а зверху розподіли підготовлені огірки. Кріп, що залишився, і часник поклади поверх огірків.

4. У мінеральній воді розведи 3 ст. л. солі, залий розсолом огірки, накрий ємність кришкою і постав в холодильник на добу. Після цього саме час ласувати дивовижною закускою!

5. Зберігати таку закуску необхідно в холодильнику, хоча сильно сумніваємося, що через добу після засолювання від порції ласих огірочків залишиться хоч шматочок.

Неможливо дочекатися, поки такі нереально смачні огірочки замаринуються. Слинка так і тече! Ароматні та хрусткі малосольні огірки стануть відмінним доповненням до смаженої або запеченої картоплі, прикрасять літній салат, а під шашлик – це те, що треба.
А ви такими огірками смакували? Неодмінно розкажи нам в коментарях.