Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для 18 котлет мені знадобилися:
- Фарш – 1100 гр.
- Цибуля – 1 велика цибулина
- Часник – 3-4 зубчики
- Гречка (відварена) – 500 гр.
- Начинка на ваш смак. У мене це сир і різаний кріп.
Як приготувати котлети з гречкою
1. Для початку нам знадобиться фарш. Підійде як класичний свино-яловичий, так і курячий. Перекладаємо його в глибокий посуд.
3. Туди ж додаємо вже відварену і остиглу гречку.
4. Солимо і перчимо до смаку і все ретельно перемішуємо.
Я вирішила в цей раз використовувати в якості начинки скибочки звичайного сиру і нарізаний кріп.
6. Формуємо з фаршу корж, кладемо в центр обрану начинку і акуратно зліплюємо краї фаршу, щоб начинка була всередині. Надаємо котлетам бажану форму.
7. Деко змащуємо або застеляємо пергаментним папером. Викладаємо наші котлетки і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.

Котлети виходять дуже ароматними і соковитими. Прекрасно поєднуються з овочами. Гречка в котлетах відчувається і прекрасно доповнює смак м’яса. Шкодую тільки про те, що раніше не знала про такий рецепт. Тепер буду готувати гречаники набагато частіше.
