18 Травня, 2024
Сало гарячого засолу – смачнющий домашній делікатес

Сало гарячого засолу – смачнющий домашній делікатес

Сало за цим рецептом виходить ніжне, слабосоленеї, тануче в роті і дуже ароматне.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bbc-ccnn.com

Інгредієнти:

  • Вода – 1 л
  • Свиняче сало з прошарками м’яса – 1 кг
  • Цибулиння – 3 жмені
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Часник – 7 зубків
  • Сіль – 200 г
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Перець чорний – за смаком

ПриготуванняНаберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше.Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало – нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром.Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його.Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем.Обсохле сало виваляйте в отриманій суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч у морозилку.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *