23 Червня, 2024
Це просто неймовірно! Друзі, гляньте, що подарував Усик сину заruблого воїна, якому виповнилося 13 років 

Це просто неймовірно! Друзі, гляньте, що подарував Усик сину заruблого воїна, якому виповнилося 13 років 

Батько 13-річного Тимофія, Євген Осипков, був військовим і загинув у серпні 2023 року в Донецькій області, залишивши синові прапор, шеврони та любов до боксу. Тимофій і його батько були надзвичайно близькими, і його смерть стала великим ударом для хлопчика.

Про це повідомляє Українська служба BBC.

Історію про Тимофія поширила його мати, Юлія, в соцмережі. Команда UNITED24 дізналася про цю історію та вирішила здійснити мрію хлопчика, організувавши зустріч з Олександром Усиком перед його боєм з Тайсоном Ф’юрі.

“Вони провели разом цілий день. Олександр підписав та подарував хлопцю свої рукавиці. Але й це не все – український боксер запросив Тимофія на бій до Саудівської Аравії”, -йдеться у повідомленні.

Тимофій з матір’ю подолали понад 4600 кілометрів, щоб побачити, як Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі.

“До дев’ятого раунду Тимофій дуже переживав за Олександра. Але після – зрозумів, що можна отримати удар, але якщо ти націлений на перемогу, то в підсумку все буде добре, перемога буде!”, – розповідає мама хлопчика.

“Хлопець знову почав відкриватися життю”, – розповідають про стан Тимофія UNITED24. Він записався в спортзал, бо ж “єдиний захисник в родині”.

А рукавиці, подаровані Усиком, стали його невід’ємним атрибутом – друзі по черзі надягають їх на тренування в школі.

ДЖЕРЕЛО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *