24 Червня, 2024
Землю накрила чергова потужна магнітна буpя

Землю накрила чергова потужна магнітна буpя

Сьогодні, 15 червня, Землю накрила чергова потужна магнітна буря, повідомив Meteoagent.

Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності – К-індексом, який варіюється від 2 до 9. Чим вищий К-індекс, тим сильніша буря та більший її вплив на людей та техніку.

Сьогодні сонячна активність фіксується з К-індексом 5, що свідчить про високе магнітне збурення, що впливає на самопочуття людей.

Завтра, 16 червня, очікується магнітна буря з К-індексом 4 (середній рівень).

Що потрібно робити у період магнітної бурі

Уникайте стресів і перенапружень: магнітні бурі можуть посилювати симптоми у метеозалежних людей, таких як головний біль, дратівливість, сонливість і апатія. Тому важливо уникати стресів та уникати ситуацій, які можуть викликати нервне напруження.

Дотримуйтесь режиму відпочинку та сну: приділяйте достатньо часу для відпочинку та сну. Це допоможе зміцнити імунітет та знизити ймовірність виникнення негативних реакцій на магнітні бурі.

Підтримуйте здоровий спосіб життя: харчуйтеся правильно, вправляйтеся регулярно та уникайте вредних звичок. Здоровий спосіб життя може допомогти зміцнити ваш організм і зменшити вплив метеочутливості;

Зверніть увагу на харчування: в період магнітних бур рекомендується вживання їжі, багатої на витамини й мінералі, особливо на ті, які сприяють підтримці нервної системи, такі як витамини групи B, а також обильне пиття води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *