Представляємо вашій увазі рецепт дуже красивого і апетитного салату, який ви з гордістю зможете подати на святковий стіл
Ваші гості будуть від нього в повному захваті.
Салат насправді шалено смачний і розлетиться зі столу в першу чергу.
Інгредієнти:
- 400 гр курячої грудки
 - 250 гр печериць
 - 3 яйця
 - 100 гр твердого сиру
 - сіль за смаком
 
- каррі за смаком
 - 300 гр винограду
 - 100 гр мигдальних горіхів
 - майонез за смаком
 - 150 гр чорносливу
 

Рецепт приготування:
- В першу чергу вимиту і очищену курячу грудку нарізаємо тонкими пластинками і посипаємо каррі і сіллю.
 - Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла обсмажувати по дві хвилини з кожного боку.
 - Потім перекладаємо в окрему ємність і залишаємо охолоджуватись.
 - Нарізаємо невеликими шматочками шампіньйони і відправляємо на суху розігріту сковороду, солимо і перемішуємо.
 - Смажимо кілька хвилин до випарення вологи. Потім теж перекладаємо в ємність і залишаємо охолоджуватись.
 - Чорнослив попередньо замочуємо в окропі. За потреби видаляємо кісточки і нарізаємо невеликими шматочками.
 - Підготовлене філе ріжемо на маленькі шматочки.
 - Формуємо салатик. Першим шаром на блюді для подачі викладаємо нарізане філе, надаючи форму виноградного грона.
 - Посипаємо подрібненим мигдальним горіхом і робимо майонезну сітку.
 - Наступним шаром викладаємо чорнослив і знову посипаємо горіхами. Поверх кладемо яйця, попередньо натерті на крупній терці.
 - Розрівнюємо добре і робимо знову майонезну сітку. Наступним шаром кладемо гриби, знову горіхи і майонез.
 - Зверху посипаємо сиром, попередньо натертим на дрібній терці. Потім знову майонезну сітку. Вимитий виноград розрізаємо навпіл і видаляємо кісточки. Кладемо на паперові рушники для того, щоб прибрати зайву вологу.
 - Після чого щільно і акуратно викладаємо поверх салату.
 - Для того, щоб блюдо у нас вийшло більш яскравим і барвистим, то краще взяти виноград різного кольору.
 
Смачного!