Готую яскравий, ароматний суп з додаванням улюбленої крупи. Неймовірно смачний, ситний суп без варіння бульйону: всі, хто пробує, просять рецепт.
Ось що нам знадобиться:
Булгур – 200 гр.
Цибуля – 1 шт. (150 гр.)
Морква – 1 шт. (100 гр.)
Перець болгарський – 1 шт. (150 гр.)
Томатна паста – 1 ст. л.
Часник – 3 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Зелень за смаком
Фарш – 400 гр.
Вода – 2 л.
Картопля – 2 шт. (190 гр.)
Покроковий рецепт приготування страви:
Беремо будь-який фарш, спеції за смаком, формуємо маленькі кульки.
Нарізаємо дрібно цибулю, обсмажуємо в каструлі до прозорості, додаємо моркву натерту, смажимо ~2 хвилини.
Відправляємо солодкий перець нарізаний кубиком, томатну пасту, смажимо ~ 2 хвилини, додаємо промитий булгур, сіль, перець, обсмажуємо ~3 хвилини.
Вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо нарізану кубиком картопля, фрикадельки, доводимо до кипіння, варимо на маленькому вогні ~ 20 хвилин. Додаємо часник через прес, зелень, готуємо ~1 хвилину, знімаємо з вогню і даємо настоятися 5-7 хвилин.
Суп виходить яскравим, ароматним і дуже ситним, від добавки складно відмовитися, аж надто він смачний