Пропонуємо вам приготувати пшоняну кашу з картоплею і цибулею в горщиках. Бажано, щоб це були глиняні горщики – в них виходить найсмачніше!
Пише ibilingua.com
Продукти:
- Пшоно шліфоване — 2 склянки
 - Цибуля ріпчаста — 2 головки
 - Картопля — 2 шт.
 - Масло рослинне — 3 ст. ложки
 - Яйця — 2 шт. (за бажанням)
 - Бульйон овочевий або грибний — 4 склянки
 - Масло вершкове — 3 ст. ложки
 - Сіль (за смаком)
 
Подрібнюємо цибулю і перемішуємо з пшонкою. Картоплю натираємо дрібно на тертці. Додаємо її до пшонки. Вливаємо трохи рослинного масла. Все ретельно перемішуємо. Збиваємо яйця виделкою. Додаємо сіль.
Кладемо цю суміш у пшоно з овочами. Ще раз все добре перемішуємо. Потім розкладаємо по горщикам (вибирайте глиняні горщики з кришечками). Заливаємо бульоном, ставимо в духовку і готуємо кашку близько сорока хвилин при температурі 220С. Перед тим, як подавати кашу до столу, якщо не дотримуєтеся посту, покладіть маленький шматочок вершкового масла.
Смачного!