Інгредієнти:
- 2 яйця
- цукор – 100 г
- дрібка солі
- молоко – 120 мл
- соняшникова олія – 70 мл
- сливове повидло – 1 ст. л.
- борошно – 220 г
- розпушувач – 12 г
- ванілін
- сливи – 400 г
- цукрова пудра
Приготування:
В миску вибиваємо яйця, всипаємо цукор, перемішуємо вінчиком до розчинення цукру.
Вливаємо молоко, олію, додаємо ложку сливового варення, продовжуємо перемішувати.
Тепер черга борошна. Просіваємо його прямо в миску і замішуємо тісто. Не забуваємо ще додати розпушувач та ванілін

Форму, діаметром 26 см дно застеляємо пергаментом. Виливаємо тісто, розрівнюємо.

Гарненько викладаємо сливи

Випікаємо пиріг при 180 градусах 45 хвилин.

Готовий сливовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.