26 Грудня, 2024
Ніжний та пухкий домашній кекс. До чаю, або кави краще і не придумаєш

Ніжний та пухкий домашній кекс. До чаю, або кави краще і не придумаєш

Спробуйте приготувати корисну випічку. Цей кекс дуже сподобається всій вашій родині. Готується десерт дуже проста, а аромат та смак виходить неймовірний

Для приготування вам знадобиться:

  • Сир домашній – 200 грамів;
  • Сметана домашня – пару столових ложок;
  • Яйця курячі – пару штук;
  • Борошно пшеничне – 5 столових ложок;
  • Цукор – 200 грамів;
  • Сода харчова – ½ чайної ложки;
  • Масло вершкове – пару столових ложок.

Як зробити:

  1. Збийте у мисці сметану, сир та яйця до однорідності.
  2. Розтопіть вершкове масло та додайте до суміші.
  3. Додайте просіяне борошно та перемішайте.
  4. Після насипте соду та цукор. За бажанням додайте дрібку солі.
  5. Форму для випікання змастіть вершковим маслом та вилийте у неї тісто.
  6. Випікайте при температурі 180 градусів до повного приготування. Перевірте готовність випічки за допомогою дерев’яної палички. Готове тісто не буде залишатись на паличці.

Все кекс готовий, скоріше кличте всіх на чаювання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *