Це один зі старих рецептів салатів, який незаслужено сьогодні багато хто забув. Салатик з сиру, моркви і часнику виходить гострим, пікантним, дуже корисним. Часто ним фарширують тарталетки, роблять порційно і подають на святковий стіл
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- морква, 2 шт;
 - сир, 200 г;
 - часник, 1-2 зубчики (за смаком);
 - сіль;
 - майонез, 2 ст.л.
 
Процес приготування салату

Моркву вибирайте яскраву, соковиту, так салатик виходить смачніший.
Тремо моркву (сиру) на грубій терці.
Сир тремо на грубій терці.
Змішуємо сир з морквою, додаємо пропущений через прес часник.
Заправити салат ви можете просто майонезом або сметаною або змішати в рівних частинах сметану і майонез. Також в салат можна додавати різну зелень
Дуже смачно виходить, якщо ви додасте НЕ обсмажені грецькі горіхи шматочками.