Приготування:
І так, нам потрібно трохи смальцю (олії)
шматочок копченого сала або бекону,
1 шт цибулина,
1 шт моркви,
0,5 середнього кореня селери,
1 шт невеликої кольрабі,
4 шт картоплини,
0,5 шт солодкого перцю, м’ясо свинини,
яловичини від 0,5 кг і більше (м’яса треба багато, так смачніше),
1 ст л з верхом паприки,
дрібка кмину, сіль, чорний перець мелений, якщо є гуйяш-крем,
помідор або томат, зелень,
чіпепке.
Поїхали!
Беремо каструлю з товстим дном або казанок, розігріваємо і засипаємо нарізане кубиком сало, даємо витопитись жиру, додаємо цибулю і смажимо до золотавості.
Тепер час вкинути м’ясо, обсмажити, додати паприку, кмин, швидко перемішати, всипати всі овочі нарізані кубиком (крім картоплі), трохи обсмажити, долити трошки води і готувати на маленькому вогні до готовності.
Час додати картоплю, томат і води трохи більше бажаної густоти. Коли все готове, додати гуйяш-крем (у мене він гострий), сіль, перець за смаком та чілі по бажанню. Хто любить, можна вичавити часник. Можна додати чіпетке – маленькі галушки з тіста з яєць, солі і борошна. У мене були готові підсушені, то я їх додала разом з картоплею.
Вже в тарілку всипати зелень
Здається, все! Ось такий смачний та насичений Бограч у нас виходить!