14 Вересня, 2025
Про цей рецепт у мене питають усі! Баклажани на зиму: найсмачніша заготовка, тому цього року зариваю більше порцій.

Про цей рецепт у мене питають усі! Баклажани на зиму: найсмачніша заготовка, тому цього року зариваю більше порцій.

Вони просто чудові! Це найсмачніша заготовка, тому цього року зариваю більше порцій!

Інгредієнти:
Баклажани – 10 кг

Цибуля – 2,5 кг
Морква – 2,5 кг
Червоний  солодкий перець – 2,5 кг
часник – 3-4 головки
Баклажани по-корейськиЗимові рецепти
Соус:

Оцет 9% – 750 мл
Олія – 750 мл

Приправа для моркви по-корейськи – 5 пачок
Чорний мелений перець – 5 ч. л.
Цукор – 20 ст. л.
Сіль – 10 ст. л.
Кип’ячена вода – 20 ст. л.
Приправи для зимових страв
Приготування:
Баклажани відварити протягом 20-30 хв., але не переваріть!

Цибулю нарізати півкільцями.

Морква на тертку для моркви по-корейськи.

Червоний перець нарізати соломкою.

Часник через часникодавку.Баклажани по-корейськиМалосольний часник

Баклажани нарізати на брусочки.

Поєднати всі  овочі.

Поєднати все для соусу, добре перемішати і залити овочі.

Залишити на добу.

Наступного дня розкласти по баночках та стерелізувати 40 хвилин.

Вихід 19 баночок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *