Рецепт дуже вдалий
Отже приступаємо:
Бісквіт:
Форма 20*30
2столові ложки меду
3столові ложки цукру
250 мл.теплої води
100 мл. олії без запаху – все це змішати до однорідності
Просіяти 300 грам борошна, 2 чайні ложки розпушувача, дрібка солі – перемішати та з’єднати обидві маси, до однорідності.
Викладуємо тісто у форму, застелену пергаментом, акуратно розрівнюємо ,випікаємо при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Глазурь
4столові
ложки какао
200 мл.води
100 грам цукру
40мл. олії без запаху
75 грам чорного шоколаду.
Какао, вода, цукор, олія – довести до кипіння, зняти додати шоколад, вимішати до однорідності, остудити.
Нарізати бісквіт палочками, занурити в глазурь, обкачати в кокосовій стружці.
Нехай Вам смакує та вдається
Ще один чудовий рецептик від – Магдалина Шершун