15 Вересня, 2025
Рецепт дуже швидкого тіста для пиріжків. Замісила і одразу смажу.

Рецепт дуже швидкого тіста для пиріжків. Замісила і одразу смажу.

Просто замісила, і можна смажити, жодних стомлюючих очікувань! Ваші пиріжки будуть повітряними, як пух, а процес приготування тіста взагалі жодних труднощів не викличе. Смак чудовий, ось побачите.

Покроковий рецепт приготування страви:
Спочатку треба подбати про приготування начинки, адже заміс робиться швидко, і головне – тісто треба використовувати майже одразу. Для неї треба порізати яйця та додати до них цибулю, невелику кількість вершкового масла для соковитості та додаткового вираженого смаку.

А тепер, власне, розглянемо рецепт самого тіста. Треба взяти миску і прямо в ній змішати воду і дріжджі в сухому вигляді. Туди ж відправити сіль із цукром, олію соняшникову, перемішати до моменту повноцінного розчинення дріжджів. Далі береться посуд, борошно насипається гіркою, робиться поглиблення, виливається суміш, усе це злегка перемішується ложкою, додається кип’яток.

Тісто замішується, воно стає максимально м’яким і піддатливим, розкачується без труднощів.

Відразу варто приступити до формування пиріжків. Хочу зауважити, що тісто універсальне і підійде як для смаження, так і для випічки з використанням духовки, з ним можна зробити ще й хмиз.

Ось що нам знадобиться:
дріжджі – 1 пакетик (11 гр)
борошно – 700-750 гр

сіль – 1 чайна ложка
цукор – 1 столова ложка
олія соняшникова – 3 столові ложки
вода тепла для розчинення дріжджів – 1 склянка (250 мл)
кип’яток для “заварювання” тіста – 1 склянка (250 мл)
начинка для пиріжків будь-яка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *