Пропонуємо рецепт неймовірно смачної маринованої цибулі, яку можна дуже швидко приготувати. Її не потрібно консервувати або довго чекати, поки вона замаринується. Мариновану цибулю добре додавати у салати та м’ясні страви
Складові:
- Цибуля ріпчаста 3 шт.;
- Питна вода 300 мл.;
- Оцет харчовий 75 мл.;
- Цукор пісок 60 гр.;
- Морська сіль 0,5 ст. л.
Технологія приготування:
- Цибулю наріжте кільцями або півкільцями та покладіть в невелику банку.
- Воду, цукор й сіль добре перемішайте, закип’ятіть та додайте оцет.
- Після закипання відразу додайте підготовлену цибулю.
- Охолодіть на протязі 1,5 години.
- Зберігайте в прохолодному місці.
Перед використанням, цибулю відіжміть та подрібніть. А маринад використайте для приготування інших страв.