4 Грудня, 2024
Рецепт пісочного тіста для будь-якої випічки. Його можна довго зберігати у морозильній камері

Рецепт пісочного тіста для будь-якої випічки. Його можна довго зберігати у морозильній камері

Приготуйте пісочне тісто за дуже короткий проміжок часу. Продуктів застосовують не багато, а результат неймовірний

Тісто можна зберігати у морозильні камері, його якість від цього не псується. Розморожується тісто також, швидко. Спробуйте приготувати й вам сподобається результат.

Вам знадобиться:

  • Борошно – 150 грамів;
  • Цукор – 50 грамів;
  • Масло вершкове – 100 грамів;
  • Сіль кухонна – 2 грами.

Спосіб приготування:

  1. Масло залишіть при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким.
  2. Після додайте сіль та цукор до масла й перемішайте.
  3. Додайте борошно та замісіть тісто.
  4. Потім розкатайте тісто, виріжте печиво.
  5. Випікайте протягом 20 хвилин, при температурі 180 градусів.

Перед подачею прикрасите цукровою пудрою. Приємного чаювання!

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *