26 Грудня, 2024
Рецепт смачної та ароматної малосольної скумбрії. Кілька годин і можна їсти

Рецепт смачної та ароматної малосольної скумбрії. Кілька годин і можна їсти

Пропонуємо дуже простий рецепт неймовірно смачної та ароматної малосольної скумбрії. Знадобиться всього декілька годин, щоб вона просолилась та можна було її скуштувати

Складові:

  • Свіжоморожена скумбрія 2 шт.;
  • Ріпчаста цибуля 3 шт.

Маринад №1:

  • Чиста вода 1 л.;
  • Лаврові листки 3 шт.;
  • Зерна коріандру 1 ч. л.;
  • Морська сіль 3 ст. л.;
  • Цукор пісок 1 ст. л.;
  • Чорний перець горошком 10 шт.;
  • Духмяний перець горошком 5 шт.

Маринад №2:

  • Рослинна олія 5 ст. л.;
  • Оцет яблучний 2 ст. л.;
  • Цукор пісок 1 ч. л.;
  • Спеції для риби 0,5 ч. л.;
  • Морська сіль.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад №1. Для цього налийте в каструлю воду, додайте лаврові листки, зернятка коріандру, морську сіль, цукор пісок, суміш перців горошком, перемішайте та прокип’ятіть.
  2. Після залиште для повного охолодження.
  3. Поріжте ріпчасту цибулю на півкільця.
  4. Далі приготуйте маринад №2. В ріпчасту цибулю додайте сіль з цукром, добре помніть її руками, потім змішайте з олією, оцтом, спеціями та поставте осторонь.
  5. Помийте та почистьте скумбрію, вкладіть її в ємність, залийте маринадом №1 та відставте на дві години.
  6. Далі злийте з риби всю рідину, вкрийте маринадом №2 та знову відставте ще на одну годину.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *