12 Вересня, 2025
Салат “Невидимка” зникає зі столу миттєво: нічого складного, а дуже смачно.

Салат “Невидимка” зникає зі столу миттєво: нічого складного, а дуже смачно.

Ділюсь рецептом одного з моїх улюблених салатів на Новорічний стіл, готується простіше простого, продукти дешеві, і смачно виходить дуже. Скільки разів його готувала і ще жодного разу, він не залишився не з’їденим.

Ось що нам знадобиться:
Майонез – за смаком.

Відварена картопля – 2 шт.
Обсмажені печериці – 300 гр.
Відварена куряча грудка – 1/2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Варені яйця – 4 шт.
Сир – 150 гр.
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Беремо тарілку для салатів, змащуємо дно майонезом, відварену картоплю натираємо на тертці, викладаємо на тарілку і змащуємо майонезом.
  2. Печериці дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності, викладаємо на картоплю і змащуємо майонезом.
  3. Курячі грудки відварюємо, нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо на гриби і змащуємо майонезом.
  4. Наступним шаром викладаємо обсмажені на олії ріпчасту цибулю і моркву і змащуємо майонезом.
  1. Варені яйця натираємо на тертці, викладаємо на обсмажені овочі, змащуємо майонезом і зверху посипаємо сиром натертим на дрібній тертці.
  2. Прикрашаємо салат на свій розсуд, я прикрасила обсмаженими печерицями, свіжими огірками та гілочками свіжого кропу.
  3. Салат готовий, прибираємо його в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *