14 Вересня, 2025
Салат “Чорний принц”, готуйте більше, його ніколи не вистачає.

Салат “Чорний принц”, готуйте більше, його ніколи не вистачає.

Кілька років тому знайшла рецепт салату “Чорний принц”, з того часу готую його часто, жодного разу не пошкодувала. Рецепт досить бюджетний, часу займає на приготування небагато, а виходить салат ніжним з оригінальним смаком.

Ось що нам знадобиться:
Майонез.

Куряча печінка – 400 гр. (відварити)
Маринована цибуля – 1 шт.
Маслини – 10 шт.
Зелень – петрушка, кріп.
Варені яйця – 3 шт.
Родзинки – 100 гр.
Плавлений сирок – 2 шт.
Часник – 2 зубчики.
Кунжут.
Для прикраси – буряк, петрушка.
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. На дно тарілки для салатів попередньо змащену майонезом викладаємо рівним шаром курячу печінку, попередньо відварюємо її і нарізаємо дрібними шматочками.
  2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, маринуємо, викладаємо зверху на печінку і змащуємо майонезом.
  1. Консервовані маслини без кісточок нарізаємо кружечками, викладаємо наступним шаром, посипаємо зверху дрібно нарізаною зеленню (у мене кріп і петрушка) і додаємо майонез.
  2. Варені яйця натираємо на дрібній тертці, викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом і додаємо ізюм, попередньо замочений в кип’ятком.
  1. У глибокій тарілці змішуємо плавлений сир натертий на дрібній тертці, подрібнений часник і дві столові ложки майонезу.
  2. Сумішю, що вийшла, обмазуємо салат, посипаємо кунжутом, прикрашаємо і прибираємо в холодильник на пару годин.
  1. Потім салат подаємо до столу і насолоджуємося його неймовірно ніжним смаком. Смачного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *