Котлети з печінки та рису виходять дуже смачні, ситні та урізноманітнять ваш сімейний раціон. Приготуйте такі печінкові котлети і ви точно будете задоволені
Інгредієнти:
- Рис – 80-100 г
- Куряча печінка – 500-600 г
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Перець чорний мелений
- Борошно – 3-4 ст. л.
Приготування:
Зваріть рис.
Печінку та цибулю подрібніть у блендері.
Додайте яйце, майонез, сіль та перець. Збийте ще раз.
Додайте рис. Всипте борошно і перемішайте.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте котлети до рум’яності.
