15 Вересня, 2025
Смачні млинці для будь якої начинки. Вони виходять тонкі, еластичні, не рвуться.

Смачні млинці для будь якої начинки. Вони виходять тонкі, еластичні, не рвуться.

Рецепт млинців на молоці та окропі, перевірений. Підходять для будь-якої начинки.

Покроковий рецепт приготування страви:
Для приготування тіста в глибоку миску виливаю молоко, додаю сіль, цукор, яйця і борошно. Добре перемішую віночком, щоб не було грудочок.

Далі в тісто вливаю крутий окріп тонким струмком. Інтенсивно перемішую віночком. Наприкінці вливаю в тісто олію, перемішую, і можна відразу смажити млинці.

Смажу млинці на максимальному вогні, вона добре розігрітій сковорідці, без олії.

Для начинки змішую сир з цукром. Цукор додавайте до смаку, можна додати ванілін.

На млинці, що остигли, кладу 1 столову ложку начинки і згортаю конвертиком.

Можна обсмажувати їх на сковорідці з невеликою кількістю вершкового масла, а можна їсти просто так, не смажені. Можна заморозити і діставати за необхідності. У холодильнику вони зберігаються 1-2 дні.

Ось що нам знадобиться:
Сир 300 г

Цукор 2 ст.л.
Тісто:

Молоко 500 мл
Окріп 400 мл
Борошно 300 г
Яйця 3 шт
Сіль 1 ч. л.
Цукор 2 ст.л.
Олія 4-5 ст.л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *