Більшість людей полюбляє торт «Сметанник». Пропонуємо легкий варіант приготування цього чудового десерту, який буде просто танути у роті. Готуйте скоріше та кличте всіх на чаювання
Для приготування тіста вам знадобиться:
- Борошно – 0,5 кг.;
 - Сметана домашня – 250 мл.;
 - Цукор – склянка;
 - Яйця – 4 шт.;
 - Сода – пару чайних ложок;
 - Какао порошок – 1,5 столові ложки.
 
Для приготування сметанного вам знадобиться:
- Сметана домашня – 0,5 л.;
 - Цукор – склянка.
 
Як зробити:
- Збийте за допомогою міксера цукор з яйцями.
 - В іншому посуді перемішайте сметану та соду. Кількість повинна збільшитись у два рази.
 - Після додайте сметану до яєць. Ретельно змішайте та розділіть на дві рівні частини.
 - Борошно, також розділіть навпіл. Половину додайте до однієї сметанної суміші та перемішайте.
 - Цю половину вилийте у форму для випікання та випікайте при 180 градусах, протягом 35 хв.
 - В іншу додайте какао й також випікайте.
 - Після дайте коржам охолонути.
 - Приготуйте крем. Потрібно збити сметану з цукром.
 - Холодні коржі розріжте навпіл.
 - Починайте збирати торт. Кожен корж гарно намастіть сметанним кремом. Торт повинен бути повністю намазаний кремом. Прикрасите можна какао, горішками або шоколадом.
 - Поставте торт просочуватись у холодильну камеру на 24 години.
 
Приємного чаювання!