Ось що нам знадобиться:
Огірки – 4 кг
Лист хріну
Кріп
Часник
Маринад:
Вода – 3 л
Сіль – 3 ст.л.
Цукор – 7 ст.л.
Покроковий рецепт приготування страви:
Огірки миємо та обрізаємо кінчики. У каструлю кладемо на дно листя хрону, кріп, ріжемо шматочками часник, кладемо огірки. Перекладаємо всі інгредієнти шарами.
Приготуємо маринад. У каструлю налити 3 літри води, додати 3 столові ложки солі і 7 столових ложок цукру, закип’ятити і залити огірки.
Закриваємо кришкою та залишаємо при кімнатній температурі на добу. Потім забираємо в холодильник ще на добу. Дістаємо та подаємо як закусочні огірочки. Смачного