21 Грудня, 2024
Рецепт перевірений роками. Помідори кисло-солодкі мариновані. Навіть влітку їсти хочеться.

Рецепт перевірений роками. Помідори кисло-солодкі мариновані. Навіть влітку їсти хочеться.

Помідори кисло-солодкі мариновані. Тaкі помідори навіть влітку їсти хочеться. Єдuний рeцепт, перевірений роками.

Цей простий рецепт стане гідним суперником навіть для самих вишуканих закусок! За матеріалами

Надійний рецепт, перевірений роками!

 Помідори-кисло-солодкі-мариновані

Складові

помідори,

лист хрону,

часник,

кріп,

листя смородини,

гострий червоний перець.

Для маринаду:

На 1 л води:

Сіль – 1 ст. ложка

Цукор – 5 ст.ложек

Оцет 9% – 2,5 ст. ложки

Рецепт приготування

Помідори вимити. Банки вимити, обшпарити, кришки простерилізувати.

Укласти на дно спеції і половину часнику, покласти помідори максимально щільно, зверху покласти залишки часнику.

Залити помідори окропом, накрити кришками, залишити на 15 хвилин.

Воду злити в каструлю, приготувати маринад: додати сіль, цукор, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.

Потім, додати оцет, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.

Залити банки маринадом, закрити кришками, перевернути, укутати до повного охолодження.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *