20 Лютого, 2025
Ідеально підійде на 8 березня! Весняний салат «Бузок»

Ідеально підійде на 8 березня! Весняний салат «Бузок»

Салат з курячого м’яса, консервованої кукурудзи, сиру і яєць. Найцікавіше — це оформлення страви.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе відварне — 1 шт;
  • кукурудза консервована — 150 г;
  • морква відварна — 2 шт;
  • яйця варені — 5 шт;
  • огірки свіжі — 2 шт;
  • зелень, сік буряка;
  • сир — 150 г;
  • сіль і майонез за смаком.

Процес приготування салата «Бузок»

М’ясо ріжемо дрібними шматочками.

Огірки ріжемо дрібними кубиками.

Морква натираємо на великій тертці.

Тарілку змащуємо майонезом.

  • Перший шар — морква і сіточка з майонезу.
  • Другий шар — м’ясний і сіточка майонезу.
  • Третій шар — огірки.
  • Четвертий шар — кукурудза і сіточка майонезу.
  • П’ятий шар — тертий на дрібній тертці сир і сіточка майонезу.

Відокремлюємо білки від жовтків.

Натираємо на салат жовтки на дрібній тертці.

Натираємо білки на дрібній тертці і ділимо їх на 2 нерівні частини.

Натираємо буряк на тертці і відживають сік, змішуємо його з більшою частиною тертих білків.

З петрушки викладаємо гілочки на салаті.

Викладаємо білки в соку буряка у вигляді суцвіть бузку, чергуємо з білими суцвіттями (з незабарвленої частини тертого білка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *