1 Серпня, 2025
«Ідеал у банці»  назва говорить сама за себе! Закриваю на пр0даж вже 20 років – завжди йде першою. Сама «ходова» заготовка.

«Ідеал у банці» назва говорить сама за себе! Закриваю на пр0даж вже 20 років – завжди йде першою. Сама «ходова» заготовка.

Салатик виходить дуже смачним! Всі мої ложки потім облизують!

Інгредієнти:

  • 1 л води
  • 2 п кетчупу чилі
  • 6 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. солі без гірки
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. коріандру
  • 2 кг огірків
  • 2 шт. цибулі
  • 600 г моркви
  • 100 мл олії
  • 100 мл оцту
  • 4 зуб. часнику

Вихід 4 л салату

Приготування:

Маринад:

У каструлі з’єдную воду, кетчуп чілі, цукор, сіль, спеція хмелі-сунелі та коріандр. Все разом перемішую. Ставлю каструлю на вогонь та довожу маринад до кипіння.

Далі, після того, як маринад закипів, додаю нарізані кільцями огірки, нарізану цибулю півкільцями, натерту на терці для моркви по-корейськи моркву. Вливаю олію. Все разом гарно перемішую. Доводжу до кипіння та проварюю 10 хвилин. Далі додаю оцет, видавлений через прес часник. Помішуючи, продовжую проварювати ще 5 хвилин.

Готовий салат розкладаю по стерилізованих баночках, зверху заливаю маринадом, який залишиться, і далі закриваю кришками.

Зверху укутую банки рушником або ковдрою. Так залишаю до повного охолодження. А далі зберігаю салат у прохолодному місці. Салатик виходить дуже смачним. Обов’язково спробуйте приготувати його за цим рецептом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *