Нагодувати всю сім’ю смачною та ситною вечерею можна навіть без м’яса. Приготуйте капустяні оладки з найпростіших інгредієнтів буквально за 30 хвилин. Оладки відразу ж «зникнуть» зі столу, бо без сумніву, припадуть до смаку і дорослим, і дітям.
Покроковий рецепт приготування страви:
До обсмаженої на олії цибулі і моркви додайте нашатковану капусту. Тушкуйте на середньому вогні до готовності капусти. Додайте сіль і перець за смаком і остудіть капусту до кімнатної температури.
Для приготування тіста з’єднайте яйце з кефіром, содою та сіллю. По частинах введіть просіяне борошно і замісіть однорідне рідке тісто. Додайте капусту до тіста і добре перемішайте всі інгредієнти.
Викладіть отриману масу на сковороду, змащену олією. Обсмажуйте коржики на середньому вогні до золотистої скоринки з двох боків.
Подавайте коржі до столу гарячими з улюбленим соусом чи сметаною.
Ось що нам знадобиться:
цибуля – 1 шт;
морква – 1 шт;
білокачанна капуста – 500 гр;
сіль, перець – за смаком;
кефір – 400 мл;
борошно – 300 гр;
яйце – 1 шт;
сіль – 1 ч.л;
сода – 1 ч.л