21 Липня, 2025
Аджика “Вогник”: готую на зиму по 50 банок. Чоловік її обожнює!

Аджика “Вогник”: готую на зиму по 50 банок. Чоловік її обожнює!

Цей рецепт, який в мене кожного року на першому місці.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий 3.5 кг
  • Помідори 2 кг
  • Перець гострий 400 грам
  • Часник 200 грам
  • Морква 2 шт.
  • Олія 200 мл
  • Кінза пучок
  • Сіль 3 столові ложки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Перець горошком
  • Лавровий лист

Приготування

Всі овочі добре промила і пропустила через м’ясорубку. Часник також пропустила через м’ясорубку.

На сковороду налила олію і смажила часник  2 хвилини на повільному вогні.

Додала моркву, зелень, сіль, перець, цукор, лавровий лист

Перемішую, смажу 1 хв і вливаю перемелений перець, помідори, перемішую і варю з моменту закипання 20 хв

Готову аджику розкладаю по банках і закатую

Перевертаю догори дном і залишаю до повного охолодження.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *