Цей рецепт, який в мене кожного року на першому місці.
Інгредієнти:
- Перець солодкий 3.5 кг
- Помідори 2 кг
- Перець гострий 400 грам
- Часник 200 грам
- Морква 2 шт.
- Олія 200 мл
- Кінза пучок
- Сіль 3 столові ложки
- Цукор 2 столові ложки
- Перець горошком
- Лавровий лист
Приготування
Всі овочі добре промила і пропустила через м’ясорубку. Часник також пропустила через м’ясорубку.
На сковороду налила олію і смажила часник 2 хвилини на повільному вогні.
Додала моркву, зелень, сіль, перець, цукор, лавровий лист
Перемішую, смажу 1 хв і вливаю перемелений перець, помідори, перемішую і варю з моменту закипання 20 хв
Готову аджику розкладаю по банках і закатую
Перевертаю догори дном і залишаю до повного охолодження.
Смачного!