Смачний салат «Святковий», прикрасить не тільки святковий стіл, а й змусить гостей та родичів визнати незвичайні кулінарні здібності господині. Ця страва має апетитний вигляд та приємний аромат, а ще вона дуже ситна
Складові:
- Твердий сир 150 гр.;
- Варена ковбаса 150 гр.;
- Свіжі томати 300 гр.;
- Сира картопля 3 шт.;
- Зубки часнику 2 шт.;
- Майонез домашній 100 гр.;
- Олія рафінована;
- Морська сіль;
- Чорний перець, мелений.
Спосіб приготування:
- Натріть на терці для корейської моркви очищену від шкірки картоплю, промийте її під струменем води та обсушіть на паперовому рушнику.
- Потім обсмажте на пательні до золотистості.
- Поріжте томати на півкільця, тоненькими смужками варену ковбасу, а зубки часнику потріть на дрібній терці.
- На плоске блюдо розкладіть томати, намастіть майонезом та притрусіть часником.
- Зверху викладіть рівномірним шаром варену ковбасу.
- Вкрийте тертим сиром та намалюйте товсту майонезну сітку.
- Верх щільно викладіть смаженою та хрусткою картоплею.