Салат виходить дуже свіжим, соковитим і шалено смачним. Також страва має дуже яскравий і насичений відтінок, що буде дуже до речі для святкового застілля. Також такий салатик буде відмінним варіантом для легкої вечері, тільки майонез краще замінити на сметану.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Які інгредієнти потрібні:
- Оливки без кісточок – 100 г;
- Сир Фета – 200 г;
- Помідори – дві штуки;
- Філе куряче – 300 г;
- Огірок – одна штука;
- Солодкий перчик – одна штука;
- Соєвий соус – дві ст. л .;
- Майонез – дві ст. л .;
- Кунжут / куркума / перець / сіль.
Починаємо готувати салат «Білосніжка»
М’ясо миємо і ріжемо на шматочки. Перекладаємо філе на деко, яке перед цим потрібно застелити пекарним папером. Курку солимо, перчимо і заправляємо куркумою.
Філе необхідно скропити оливковою олією, а після помістити в духовку, яку перед цим розігріваємо до 200 °. Готуємо 15-20 хвилин.
В цей час займіться овочами. У перчика видаляємо насіння і ріжемо його на шматочки, огірки – на часточки великого розміру, а у помідора вирізаємо серцевину і ріжемо на шматочки
Готову курочку витягаємо з духовки, даємо їй охолонути і ріжемо її ще більш дрібними шматками.
Всі підготовлені інгредієнти з’єднуємо в салатник, до них відправляємо порізану кубиками сир і оливки.
Майонез змішуємо з соєвим соусом, за бажанням можете додати ще гірчицю, сіль, перець і добре мішаємо. Заправляємо цим соусом салат.