Якщо ви любите капусту, то ця страва точно буде вам до смаку. Котлетки виходять ніжними і соковитими. І це відмінна можливість приготувати з улюбленого овоча нову і цікаву страву. Котлетки можна їсти як самостійну страву або подавати в якості доповнення до основної
Необхідні продукти
- 250 грам капусти
- 1 куряче яйце
- 75 мілілітрів кефіру
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- 40 мілілітрів рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Покроковий процес приготування котлетки з капусти
З капусти знімаємо верхні листки, дрібно шаткуємо ножем і кладемо в глибоку ємність. Додаємо сіль і обминаємо руками.
Яйце відварюємо до готовності, очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо до капусти. Туди ж вливаємо кефір, всипаємо борошно і чорний перець. Все ретельно перемішуємо ложкою
Розігріваємо на сковороді олію і кладемо капустяну масу за допомогою ложки. Смажимо котлетки на мінімальному вогні до золотистої скоринки з двох сторін. А потім подаємо до столу.
Котлетки виходять ніжні і соковиті. Вони чудово підійдуть до пісного меню, якщо виключити курячі яйця. А також сподобаються тим, хто дотримується дієти і вегетаріанцям.
Джерело: skarbnychka-retseptiv.com.ua