Порадуйте своїх близьких неймовірно смачним салом у часниковому маринаді. Воно виходить ніжним та буде танути у роті
Для приготування вам знадобиться:
- Сало з прошарками м’яса – 400 грамів;
- Часник – 4 зубки;
- Питна вода – 700 мл.;
- Перець духмяний – 3 шт.;
- Перець чорний – 5 шт.;
- Лаврове листя – 2 листочки;
- Насіння гірчиці – чайна ложка;
- Кухонна сіль – 120 грамів.
Як зробити:
- Покладіть у каструлю спеції та залийте водою.
- Закип’ятіть маринад, зменшить вогонь та варіть протягом 5 хвилин.
- Після залишіть маринад трохи охолонути.
- Вичавите часник та додайте у теплий маринад.
- Сало наріжте шматками та складіть у скляну банку.
- Залийте сало холодним маринадом.
- Поставите банку у холодильну камеру на три доби.
- Після дістаньте сало, просушіть паперовим рушником та покладіть у морозильну камеру на 10 хвилин.
Зберігайте сало у морозильній камері, а перед подачею дістаньте та наріжте тонкими шматочками.