Пропонуємо приготувати дуже смачний рулет. Така смаком прикрасить будь-який святковий стіл та здивує ваших родичів та близьких
Для приготування вам знадобиться:
- Грудинка свиняча — 1500 грамів;
- Коріандр — чайна ложка;
- Кухонна сіль — 45 грамів;
- Часник — 3 зубки;
- Перець червоний — чайна ложка.
Для приготування маринаду вам знадобиться:
- Питна вода — 2000 мл.;
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- Кухонна сіль — 30 грамів;
- Перець горошком — 25 шт.;
- Цибулеве лушпиння — 50 грамів;
- Часник — 2 зубки;
- Лаврове листя — пару листів.
Для приготування приправи вам знадобиться:
- Соєвий соус — 3 столові ложки;
- Паприка — чайна ложка;
- Чорний перець, мелений — 2 грами;
- Часник — пару зубків.
Як приготувати:
- Розріжте грудинку на дві частини, але не дорізайте до кінця 0,5 см.
- Відбийте м’ясо, щоб утворився м’який рулет.
- Змішайте спеції разом з натертим часником та натріть рулет.
- Загорніть рулет та зафіксуйте його ниткою. Обгорніть м’ясо харчовою плівкою та залишіть просочуватися у холодильній камері протягом 8 годин.
- У каструлю налийте воду та додайте все для маринаду. У киплячу воду занурте рулет та варіть протягом 90 хвилин. Після переверніть його, накрийте кришкою та варіть стільки ж.
- З гарячого рулет приберіть нитку.
- Натріть часник та перемішайте його з інгредієнтами для приготування приправи.
- Намастіть приправою рулет та залишіть маринуватись пару годин у холодильній камері.
- Перед подачею наріжте тонкими слайсами та подавайте до столу.