Приготований в рукаві рулет з сала виходить дуже смачним та ароматним. Рецепт простий, продукти дешеві, а результат неймовірний
Складові:
- Свиняче сало 1 кг.;
- Ріпчаста цибуля 1 шт.;
- Морква 1 шт.;
- Курячі яйця 1 шт.;
- Сушений часник 1/3 ч. л.;
- Копчена паприка 1,5 ч. л.;
- Зерна кмину 0,5 ч. л.;
- Перець чорний мелений;
- Морська сіль 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- З сала видаліть шкіру та наріжте на скибочки завтовшки 1 см.
- Посоліть, поперчіть, додайте сушений часник, копчену паприку, кмин та добре все перемішайте й залиште на 0,5 годин.
- Почистьте та поріжте дрібними шматками ріпчасту цибулю.
- Моркву натріть на терці з великими отворами та покладіть все до сала.
- Туди ж влийте збите куряче яйце та перемішайте.
- В рукав для випічки покладіть половину приготованого сала, загорніть його рулетом, випустіть повітря та зав’яжіть з обох боків.
- Іншу частину зробіть так само та викладіть їх на деко.
- Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці на протязі 1 години.
- Після залиште сало повністю остигнути, зверху притисніть вантажем та поставте на 7-8 годин в холодильник.