Усі господині хочуть, щоб заморожений кріп зберіг усі свої смакові якості та аромат. Рекомендуємо ознайомитися, як заморозити зелень, щоб узимку ви змогли насолоджуватися приємним смаком та запахом.
Правила заморожування зелені.
Заморозити можна будь-який вид зелені, окрім салатів. Після розморожування вони стають водянистими і не приємними на смак.
Зелень попередньо потрібно добре промити та просушити.
Переберіть зелень і відріжте непотрібні частини, які ви не будете використовувати під час приготування страв.
Після цього наріжте кріп, складіть у харчову плівку, і сформуйте ковбаску. Надішліть заготовку в морозильну камеру. Взимку можна дістати таку ковбасу і відрізати від неї потрібну кількість зелені.
Можна подрібнену зелень насипати в скляну банку і відправити в морозилку.
Якщо у вашій морозилці мало місця, для зберігання кропу можна взяти пакети із спеціальними застібками. Складіть кріп, видаліть зайве повітря, закрийте пакет, і тонкі пласти відправте в морозильну камеру.