7 Серпня, 2025
Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало. Не робіть моєї помилки!

Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало. Не робіть моєї помилки!

Це те, що Ви шукали! Готуйте подвійну порцію за моїм рецептом баклажани по-корейськи. Смакота не передати словами

Інгредієнти на 4 банки по 500 мл:

Баклажани – 1 кг.
Солодкий болгарський перець – 100 гр.
Морква – 350 гр.
Часник – 70 гр (2 головки).
Ріпчата цибуля – 100 гр.
Гострий перець – 1 шт (приблизно 70 гр.)
Оцет – 75 мл.
Цукор – 50 гр.
Рослинна олія – 100-150 мл.
Приправа для корейської моркви – 20 гр.
Пучок будь-якої зелені.
Сіль – за смаком.
Корейський баклажанКулінарні рецепти
Баклажани по-корейськи, покроковий рецепт

  1. Баклажани нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см. Перекласти усі нарізані баклажани в глибоку ємність, посолити, перемішати і залишити на 30 хвилин. Потім з баклажан злити виділену рідина.
  2. Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Солодкий болгарський перець нарізати соломкою. Гострий перець нарізати півкільцями. Часник подрібнити. Дрібно нарізати пучок свіжої зелені.
  3. Баклажани рясно полити олією, ретельно перемішати і обсмажити на сухій сковороді з двох сторін.
  4. Всі нарізані овочі з’єднати в глибокій ємності, додати цукор (50 гр.), Приправу для моркви по-корейськи (20 гр.) І оцет (75 мл.). Акуратно все перемішати. Залишити маринуватися на 8 годин. Кожні 2 години необхідно перемішувати.Тушковані овочі
  5. Через 8 годин мариновані овочі щільно вкласти в баночки.
  6. На дно глибокої каструлі покласти рушник, на неї поставити баночки. Налити в каструлю воду по плечі баночок. Банки накрити кришками. Поставити на вогонь і з моменту закипання стерилізувати 20 хвилин. Потім дістати банки і закрутити кришками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *