Такі смачні і м’які пампушки ви зробите дуже швидко. Подавати можна, посипавши цукровою пудрою або з медом, варенням, шоколадною пастою на ваш смак
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – близько 550 г;
 - кефір жирний – 200 мл;
 - сіль – дрібка;
 - яйця – 2 шт;
 - цукор – 160 г;
 - олія соняшникова – 100 мл;
 - ванільний цукор за смаком;
 - розпушувач – 1.5 ч.л.
 
Процес приготування пампушків

Беремо продукти кімнатної температури.
Змішуємо кефір з сіллю, цукром, яйцями, олією до однорідності.
Борошно просіваємо, з’єднуємо з розпушувачем і частинами вводимо в масу, вимішуємо м’яке і еластичне тісто
Розігріваємо багато олії і обсмажуємо пампушки з двох сторін до золотавості, викладаємо спочатку на паперові рушники, потім на тарілку.
За смаком посипаємо пудрою або пудрою з корицею, цедрою цитрусових, подаємо з варенням, джемом і шоколадом.
Порада: замість розпушувача ви можете використовувати соду, вона буде «працювати» краще розпушувача.