Сьогодні готую неймовірно смачні картопляні котлетки з рисом! Приготувати їх швидко, і продукти найпростіші. Спробуйте – Вам сподобаються!
Інгредієнти:
Картопля – 3 штуки
Рис – 1 скл.
Цибуля (червона – 1 штука
Морква – 1 штука
Тунець консервований – 1 банка (за бажанням)
Зелена цибуля – пучок
Яйце куряче – 1 штука
Сіль – за своїм смаком
Борошно (у мене рисове) – 0,5 склянки
Приготування:
Очищену картоплю варимо до готовності в солоній воді і розминаємо товкачем.
Рис відварюємо. Цибулину дрібно нарізаємо і кладемо на розжарену сковороду з олією.
Викладаємо терту моркву, смажимо до готовності і викладаємо до картоплі.
Зварений рис теж відправляємо до картоплі. Додаємо консервований тунець ( за бажанням ).
Розбиваємо яйце, всипаємо сіль і розмішуємо. Посипаємо подрібненою зеленою цибулею і перемішуємо. Висипаємо борошно і перемішуємо.
Формуємо котлети і валяємо в борошні. Обсмажуємо на розжареній сковороді з кожного боку до золотистості.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!
Джерело