Як знайшла цей рецепт, почала купувати сливу і готувати дітям до чаю смачну випічку. Рецепт зовсім не складний, легко справиться будь-яка господиня, смачно виходить завжди.
Ось що нам знадобиться:
Сирі яйця – 4 шт.
Цукрова пудра – 200 гр.
Ряжанка – 300 мл.
Розпушувач – 10 гр.
Ванілін – 1,5 гр.
Кориця – 1 гр.
Соняшникова олія – 3 ст.л.
Борошно – 250 гр.
Слива – 6 шт.
Вершкове масло – 30 гр.
Цукор – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування страви:
- У глибоку миску виливаємо чотири сирі яйця, додаємо двісті грам цукрової пудри і все добре перемішуємо.
- Далі наливаємо ряжанку, додаємо розпушувач, ванілін, корицю, три столові ложки олії і знову все добре перемішуємо.
- Потім додаємо 250 г борошна і ще раз все перемішуємо до утворення однорідної маси.
- Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і виливаємо в неї рідке тісто, що вийшло.
- Сливу розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки та викладаємо на тісто.

- На сливу кладемо по маленькому шматочку вершкового масла, посипаємо все цукром і відправляємо в духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.
- Потім пиріг дістаємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу