7 Вересня, 2025
Беру сливу та готую дітям “фантастичний” десерт до чаю. Смачно виходить завжди.

Беру сливу та готую дітям “фантастичний” десерт до чаю. Смачно виходить завжди.

Як знайшла цей рецепт, почала купувати сливу і готувати дітям до чаю смачну випічку. Рецепт зовсім не складний, легко справиться будь-яка господиня, смачно виходить завжди.

Ось що нам знадобиться:
Сирі яйця – 4 шт.
Цукрова пудра – 200 гр.
Ряжанка – 300 мл.
Розпушувач – 10 гр.
Ванілін – 1,5 гр.
Кориця – 1 гр.
Соняшникова олія – 3 ст.л.
Борошно – 250 гр.
Слива – 6 шт.
Вершкове масло – 30 гр.
Цукор – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. У глибоку миску виливаємо чотири сирі яйця, додаємо двісті грам цукрової пудри і все добре перемішуємо.
  2. Далі наливаємо ряжанку, додаємо розпушувач, ванілін, корицю, три столові ложки олії і знову все добре перемішуємо.
  3. Потім додаємо 250 г борошна і ще раз все перемішуємо до утворення однорідної маси.
  4. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і виливаємо в неї рідке тісто, що вийшло.
  5. Сливу розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки та викладаємо на тісто.
  1. На сливу кладемо по маленькому шматочку вершкового масла, посипаємо все цукром і відправляємо в духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.
  2. Потім пиріг дістаємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *