Вам коли-небудь хотілося солодкого до чаю, але в будинку не має придатних ласощів? Не турбуйтесь! Ми пропонуємо вам просте рішення – яблучний десерт! Цей чудовий десерт допоможе вгамувати ваше бажання чогось солодкого і порадує ваших близьких. Адже що може бути краще, ніж ароматне солодке частування до чаю? До того ж приготувати його досить легко і не потрібно багато інгредієнтів
Покроковий рецепт приготування страви:
Спочатку очищаєте яблука та нарізаєте їх на дрібні шматочки. Далі змішуєте яйце з молоком, цукром, йогуртом і олією, додайте розпушувач і борошно. Все ретельно перемішуєте, щоб вийшло тісто.
З цього тіста формуєте маленькі батончики.
Обсмажуйте їх на сковороді з гарячою олією до отримання золотистої скоринки.
Щоб надати десерту особливого смаку, обваляйте готові батончики в суміші ванільного цукру і кориці.
Цей десерт обов’язково стане улюбленим частуванням у вашій родині. Можна готувати його знову і знову, і він завжди радуватиме вас своїм чудовим смаком. Поділіться цим чудовим рецептом із друзями, і вони точно оцінять вас як справжнього майстра кулінарії!
Ось що нам знадобиться:
- Яблуко – 1 штука
- Яйце – 1 штука
- Цукор – 3 столові ложки
- Ванілін – дрібка
- Олія – 3 столові ложки
- Простий йогурт – 200 грам
- Борошно пшеничне – 350 грам
- Сіль – дрібка
- Молоко – 50 мілілітрів
- Розпушувач – 7 грам
Для прикраси
- Цукровий пісок
- Кориця