Безпрограшне поєднання плюс елементарне приготування.
Цей рецепт напевно приживеться у вашій родині! Готуйте із задоволенням, міняйте начинку, імпровізуйте та дивуйте близьких! Візьміть картоплю, борошно, фарш та трохи овочів. Уся сім’я з великим апетитом з’їсть все до останнього шматочка!
Інгредієнти:
- Картопля — 4-5 шт.;
- Вершкове масло — 20 г;
- Сіль — 1 ч. л.;
- Яйце — 1 шт.;
- Петрушка — 1 пучок;
- Борошно — 200-220 г;
- Розпушувач — 1 ч. л.;
- Рослинна олія — 30 мл;
- Цибуля — 1 шт.;
- Фарш — 350 г;
- Болгарський перець — 1 шт.;
- Зелена цибуля — 50 г;
- Часник — 2 зубчики;
- Томатний соус (паста) — 2 ст. л.;
- Сіль, спеції на свій смак.
Картопляне тісто:
Відваріть картоплю, злийте воду. Додайте сіль за смаком, яйце та вершкове масло, зробіть пюре. Додайте дрібно нарізану петрушку, перемішайте. Всипте розпушувач та борошно. Замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою, відправте в холодильник на 20 хвилин, поки готуєте начинку, інформує Ukr.Media.
М’ясна начинка з овочами:
На невеликій кількості олії обсмажте фарш. Додайте нарізані овочі (цибуля, перець, зелень, часник) та томатну пасту. Посоліть, поперчіть до смаку, тушкуйте до готовності.
Ліплення пиріжків:
Розділіть тісто на 4 частини. Кожну розкотіть у коло. Розділіть його на 4 частини. На кожну покладіть багато охолодженої начинки.
Накрийте другим колом тіста. Защіпніть краї за допомогою виделки. Розділіть ножем 4 пиріжки.
З залишками тіста зробіть те ж саме.
Розігрійте сковороду з олією. На невеликому вогні обсмажуйте з двох боків до рум’яної скоринки.
Перекладіть готові смажені пиріжки на серветку. Виходить неймовірно смачно, соковито, ароматно, ситно
Готуйте картопляні пиріжки з м’ясною начинкою хоч щодня! Це напрочуд смачно і зовсім не складно.