25 Червня, 2025
Була приємно здивована, що це так смачно. Чудова намазка для бутербродів

Була приємно здивована, що це так смачно. Чудова намазка для бутербродів

Намазка на хлібі з кабачків, смак вершковий у намазки. Звісно ділюсь рецептом

Різні намазки існують вже давно. Ця найпростіша, але вийшло просто немає слів. Я навіть хвалити її не буду, просто зробіть і напишіть.

Ділюся рецептом приготування:
Спочатку одну цибулину дрібно нарізаю і викладаю на сковороду з невеликою кількістю олії. Обсмажую її до прозорості.

Потім додаю моркву, натерла її на великій тертці. Пару хвилин їх разом обсмажую.

За цей час нарізаю кубиками один молоденький кабачок. І додаю його до цибулі та моркви. Зрілі кабачки не використовую, їх потрібно чистити та видаляти насіння. Зазвичай їх використовую на ікру. Скоро покажу, як готую її. Смачнішу за магазинну! Посолю, поперчу їх.

Разом їх обсмажую пару хвилин. Вони трохи підзолотяться. Потім накрию кришкою і хвилин п’ять їхню потушу.

Після цього обсмажені овочі викладаю у блендер. Туди додам один, нарізаний на невеликі шматочки, плавлений сирок.

Кладу три зубчики часнику та пучок кропу. Подрібнюю все. Спробую на сіль, досолю за потреби. І намазка готова. Зберігаю її в холодильнику, там вона трохи загусне.

Беру шматочки батона, злегка змащую їх будь-якою олією. І обсмажую на сухій сковороді з одного боку до золотистості.

Намазую намазку на батон. Усім сподобалася.

Щоб намазка з кабачків стала густішою, потрібно її охолодити, не менше 30 хвилин, а ще краще кілька годин у холодильнику.

Для краси можна посипати меленою солодкою паприкою.

Інгредієнти:
Кабачок – 1 шт
Морква (середня) – 1 шт

Цибуля ріпчаста – 1 шт
Сирок плавлений (будь-який) – 1 шт
Кріп – 20 г
Часник – 3 зубчики
Сіль – 0,5 ч. л.
Перець чорний – 0,5 ч. л.
Олія соняшникова – ​​20 мл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *