Коли мало часу, готую це печиво до чаю без міксера та розкачування тіста, приготувати його можна дуже швидко та легко. На мій погляд – це найкращий рецепт, ділюсь з Вами.
Ну дуже смачне печиво, просто пальчики оближеш!
Інгредієнти:
Вершкове масло 180 грам
Цукрова пудра 70 грам
Яєчний білок 1 штука
Борошно 210 грам
Шоколад 30 грам (у мене полуничний)
Приготування:
Вершкове масло розмішуємо вінчиком.
Додаємо цукрову пудру і змішуємо з маслом вінчиком.
Вливаємо яєчний білок, перемішуємо вінчиком.
Додаємо все борошно відразу і розмішуємо лопаткою.
Беремо кондитерський мішок (у мене зіркоподібна насадка), заповнюємо тістом і видавлюємо на лист з пергаментом (змащений маслом).

Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на 15 хвилин (до золотистого кольору).
За бажанням поливаємо розтопленим шоколадом (у мене полуничний шоколад). І прибираємо у холодильник на десять хвилин.