12 Травня, 2025
Більше ніколи не куплю морозиво. Готую «Пломбір» вдома без машини для морозива

Більше ніколи не куплю морозиво. Готую «Пломбір» вдома без машини для морозива

Спробуйте цей рецепт морозива один раз, і ви ніколи більше не поглянете на магазинні морозильні камери. Воно дешевше якісного магазинного морозива, до того ж набагато смачніше.

Кожен, хто спробує моє морозиво, не повірить, що воно домашнє. Морозиво не потрібно діставати з морозилки і кілька разів перемішувати, у мене все просто і легко.

Покроковий рецепт приготування страви:
Вершки беремо 500 г жирністю 33%, можна і 23%. Але чим жирніші вершки, тим смачніше морозиво! Я збиваю вершки звичайним міксером, у мене це займає близько п’яти хвилин.

Зовсім не обов’язково доходити до того, щоб вершки були збиті в міцну піну. Щоб швидко збити вершки, вершки повинні бути дуже добре охолодженими.

Я додала 250 г згущеного молока, за бажанням ванілін.

Можна зупинитися на цих інгредієнтах і більше нічого не додавати. Але, у мене буде морозиво для дорослих, хочу здивувати подружок: я додала 250 мл. шампанського, і моїм дівчаткам сподобається це морозиво!

Перемішайте міксером на першій швидкості, розлийте по формах і заморозьте до твердого стану. Кристалів не буде!

Якщо готуєте для дітей, то тільки вершки, згущене молоко, ваніль. Прикрасити за бажанням: я додала трохи полуничного варення і красиво прикрасила вишнями та квітами жасмину. На мою думку, оформлення не гірше ресторанного. Ви погодитесь?!

Ось що нам знадобиться:
Вершки 33% або 23% жирності – 500 г
Згущене молоко – 250 мл.
Ванілін – за бажанням можна додати горіхи.
Для дорослих можна додати шампанське – 250 мл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *