27 Листопада, 2024
Бісквітний рулет. Такого смачного і ніжного ви ще не коштували. Забирайте рецепт

Бісквітний рулет. Такого смачного і ніжного ви ще не коштували. Забирайте рецепт

Незвичайно смачний рулет можна приготувати власноруч дуже швидко. Начинку можна використовувати будь-яку, за вподобанням родини

Інгредієнти:

Тісто:

  • Пшеничне борошно 4 ст. л.;
  • Курячі яйця 3 шт.;
  • Цукор пісок 4 ст. л.;
  • Рослинна олія 2 ст. л.;
  • Морська сіль;
  • Розпушувач для тіста 0.5 ч. л.;
  • Цедра лайма.

Крем:

  • М’який сир 1 пак.;
  • Цукор пісок;
  • Сметана;
  • Ванілін чи ванільний цукор.

Спосіб приготування:

  1. Збийте курячі яйця в міцну піну, додайте цукор, не перестаючи збивати та влийте рослинну олію.
  2. Потім, частинами, введіть пшеничне борошно змішане з розпушувачем та замішайте тісто середньої консистенції, використавши для цього лопатку.
  3. На застелене пергаментним папером деко викладіть тісто та розрівняйте його.
  4. В попередньо нагрітій до 200С духовці випікайте його упродовж 10 хвилин.
  5. Збийте в однорідну масу пачку вершкового сиру з цукром та ванільним цукром.
  6. Якщо крем буде занадто щільний, додайте небагато жирної сметани, а якщо будете використовувати сир домашнього виробництва, спочатку перетріть його через сито.
  7. Готову випічку скрутіть рулетом не знімаючи пергаменту та на 5 хвилин залиште охолоджуватись.
  8. Далі розгорніть рулет, просочіть цукровим сиропом, змастіть апельсиново-абрикосовим джемом чи абрикосово-персиковим, а зверху намастіть кремом.
  9. Допомагаючи собі пергаментним папером скрутіть знову рулет, а пергамент приберіть.
  10. Верх рулету посипте цукровою пудрою та залиште до ранку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *