1 Березня, 2025
Вареники з фаршем і капустою: такого Ви ще точно не їли, а дарма, це так смачно, що не передати словами – поєднання просто супер

Вареники з фаршем і капустою: такого Ви ще точно не їли, а дарма, це так смачно, що не передати словами – поєднання просто супер

Чудові вареники з фаршем та капустою, що може бути смачнішим. До складу цих вареників входить м’ясо та капуста, капуста надає соковитості та неповторного аромату. Подивіться, які вони виходять апетитні та гарні, та ще й які смачні… ммм.

Вареники з фаршем і капустою

Інгредієнти:
Фарш 400 грам

Капуста 350-400 грам
Сіль та спеції за смаком
Цибуля 1 шт
Для тіста:

Яйце 1 шт
Борошно 3 склянки по 200 мл
Окріп 1 склянка не повна
Сіль за смаком
Приготування:
Капусту шаткуємо якомога дрібніше додаємо сіль та спеції за смаком.

Обсмажуємо на олії 15-20 хвилин до готовності.

Як тільки капуста посмажилася залишаємо її до повного остигання.

У заздалегідь підготовлений фарш (свинина/яловичина) додаємо сіль, спеції та подрібнену цибулю.

У фарш додаємо обсмажену капусту, добре перемішуємо.

Замішуємо тісто як на пельмені, будь-яким зручним для вас способом. Для мене просто ідеальне тісто замішане на окропі.

Насипаємо в миску трохи борошна, вбиваємо яйце, додаємо олію і тонким струмком вливаємо окріп швидко перемішуємо і поступово вводимо залишки борошна, вимішуємо досить туге тісто. Даємо тісту відпочити 20 хвилин.

З тіста розгортаємо кружечки, всередину укладаємо начинку і формуємо вареники.

Відварюємо у підсоленій воді, після закипання варимо 5-6 хвилин і виймаємо шумівкою.

Подаємо на стіл зі сметаною або будь-яким соусом. Обов’язково приготуйте ці дуже смачні вареники – впевнена, сподобається Вам і Вашій сім’ї!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *